Fjernhealing


Clairvoyance.eu tilbyder Spirituel Fjernhealing med kraftige stråler.

Hvad er Spirituel Healing?
Spirituel Healing udføres i et samarbejde mellem healeren og den åndelige verden. Da mennesker som udgangspunkt trækker vejret, kommer der også noget ind i vores kredsløb, af molekylært art som kan lagre sig, og fortætte sig, ligesom kalk der ”aflejres i en vandkoger”. Disse aflejringer lader til at indeholde følelsesmæssige informationer, der også giver informationer til hjernen i forbindelse med det vi kalder blokeringer, eller forsvarsreaktioner. Disse aflejringer kan vibreres fri, og kanaliseres ud af kroppen. Da vi er omgivet af stråler og vores sjæl er af en elektrisk beskaffenhed kan en healer gøre sig strømførende og derved kanalisere både energi, men også kanalisere løsnede aflejringer ud af kundens krop.


Hvordan udføres det? Hos clairvoyance.eu udføres det, som fjernhealing fra afstand. Mediet sidder i sin egen stol, og overlader styringen af strålerne, vibrationerne, til sin åndelige guide der Igennem Mediet, udfører strålearbejdet med stor præcision og i et samarbejde med kundens egne guider.

Kunden bestemmer selv hjemme hos sig selv om hun/han vil sidde op eller ligge ned. Hvor længe der skal heales afhænger af hvad der er kommet frem under den indledende samtale. For der er stor forskel på fortætningsgraden af disse aflejringer. Frank Frank er et medium, der kan arbejde med meget kraftige stråler og derfor kan selv kraftige aflejringer opløses inden for et kortere tidsrum og kanaliseres ud af kroppen på kunden. Det er Franks åndelige guide YES, der styrer Frank under healingsprocessen. Da Frank og YES (Franks fysiske guide) kan tale sammen under hele processen er det nemt at styre hele forløbet.

Kontakt til
FRANK FRANK

Ring på 20 93 38 60