Frank Frank
- mediumskab med Kontakt, Kvalitet og Kærlighed


Clairvoyance.eu drives af Frank Frank der grundlagde firmaet den 1. august 2014 under navnet Aalborg Clairvoyance og Afdøde Kontakt.
Frank blev uddannet pædagog i 1997 på Skipper Clement Seminariet i Aalborg.
Efter endt uddannelse arbejdede Frank dels som underviser, støttepædagog, souschef i en skovbørnehave og 11 år som SFO leder samt senest inden for voksen/handicapområdet. Da Frank uddannede sig som pædagog hed det sig at uddannelsen dækkede over alt indenfor normalområdet ”fra vugge til krukke” og ”hele handicapområdet”, men nu tilføjer han også ”de usynlige”. Frank har sideløbende taget en pædagogisk diplom i ledelse.

Med hensyn til det spirituelle har Frank meget tidligt i sin opvækst set ånder vise sig, men det var ikke noget han kunne tale med sine forældre om, da de ikke troede på ham, og tillagde det ”Ren Fantasi”.


Men efter at have mødt forskellige mennesker inden for det spirituelle miljø i Danmark, via kurser og siddet i fysisk cirkel i Århus, har den åndelige verden for alvor åbenbaret sig for Frank.
Frank har bl.a. skrevet over 500 sider via automatskrift, hvor også hans afdøde far, der døde i 2012, fortæller om livet på den anden side, der ikke just er hvad folk, sådan går og tænker. Meget omkring den åndelige verden er nemlig TABU belagt - men ikke ret lang tid længere!

Frank har nu daglig kontakt med den åndelige verden og har det seneste år hjulpet flere hundrede mennesker med kontakt til den åndelige verden, både via clairvoyance, men også i form af healing, kurser og foredrag.

Kontakt til
FRANK FRANK

Ring på 20 93 38 60